El Teatre d'Artà és un espai idòni i adaptat per acollir congressos, convencions, reunions de treball... ja que disposa d'una sala magna amb una capacitat de 460 persones, una sala d'actes amb una capacitat aproximada de 100 persones i una sala de reunions per a 20 persones. També tenim el material tècnic nesessàri per a fer projeccions a pantalla gran i power point.

A la cafeteria del teatre es poden preparar els berenars del mati i els cafes de l'horabaixa per 500 persones.

A més el teatre pot organitzar visites turístiques complementàries per coneixer el municipi: visita al puig de Sant Salvador, el poblat talaiotic de Ses Paises, i d'altres indrets del poble d'Artà.

En el municipi hi ha diferents hotels que poden acollir grups petits i a les zones costeres dels voltants hi trobam una oferta hotelera molt més grossa per a grups més nombrosos.

S'ha de remarcar que el municipi d'Artà està a poca distància de les platges de Cala Rajada, Cala Mesquida, Sa Colonia de Sant Pere, Font de sa Cala, Canyamel i Cala Millor on els congressistes poden disfrutar del sol i la platja.

Per a més informació al telèfon 971 829 700 de 9h a 14h o al 658 773 304, - info@teatrearta.com


La platea disposa s'una grada de 460 butaques, amb dos accessos des de l'entrada principal de l'edifici.

El condicionament acústic de la sala ha estat realitzat pel doctor Higini Arau, que ha dissenyat el cel ras i ha combinat els distints materials de construcció per aconseguir que la distribució del so siguí homogènia a qualsevol indret de la sala.

Totes les portes de la sala són aillants acústics i antiincendis, i tots els materials emprats han rebut un tractament ignifug.

PLATEA


L'escenari, de 134 m2, permet una gran mobilitat als artistes.

A la boca, d'11 m d'amplada i 6 m d'alçada, hi trobam el teló, el bambolinó, l'arlequí i la pantalla de cinema. A sota, hi trobam la fossa de l'orquestra.

La pinta té una alçada de 14 m i deixa 2,5 m lliures, la qual cosa permet l'accés dels tècnics per sobre. D'aquesta, en baixen 8 barres motoritzades i electrificades, 13 barres manuals i 16 barres contrapesades.

Tota la caixa escènica està separada, completament, de la resta de l'edifici per mitjà d'un teló tallafocs i de portes que aillen l'acustica i els incendis.

El teló tallafocs, d'11 tones de pes, és motoritzat i baixa verticalment cobrint tot l'espai de la boca.

ESCENARIDes de la cabina es controla el sistema d'il-luminació amb una taula digital Strand Ligthing i el so, amb una matriu digital Allen Heat DR 128, amb amplificadors Carver i altaveus EAW.

CABINA DE CONTROL


Sistema de projecció en Cinemeccanica 35 mm.
Sistema Dolby SR.

CINEMA


El Teatre d'Artà disposa de dos camerinos col·lectius a nivell de l'escenari i dos d'individuals sota de l'escenari.

Estan dotats de megafonia, de seguiment audiovisual de l'escenari i de comunicació directa amb el regidor d'escena.

CAMERINOS


Sala polivalent, de 108 m2, per a actuacions de petit format, conferencies, exposicions, etc.

Disposa d'equip mobil dotat de disc compacte, mini disc, video, taula de mescla, projector, micròfon sense fils, micròfons de taula i altaveus autoamplificats, pantalla de projecció, pissarra, etc.

SALA D'ACTES


Es destina a reunions, activitats formatives, sala de lectura per a grups de teatre, presentacións, etc.

SALA DE REUNIONS


El Teatre d'Artà disposa d'un servei de bar cafeteria, que està obert diariament de 9 h a 23 h.

BAR I TERRASSA


Inagurat el Juny de 2001, el Teatre d'Artà s'edificà sobre un solar cedit al poble amb aquesta finalitat per Cristofol Ferrer Pons, sota la direcció de l'arquitecteMateu Carrió. Es troba situat al bell mig de la vila d'Artà, al costat de la Casa de Cultura Na Batlessa i el passeig dels Tarongers, que l'envolta.

L'EDIFICI


EQUIPAMENTS

 • Il·luminació
  • 72 Reguladors digitals Strand Lighting de 2,5 Kw per canal per un total de 384 circuits.
  • Taula de control GSX de STRAND LIGHTING
 • Projectors
  • Total de 90 Robert juliat, Strand Lighting, ADB.
 • Maquinària
  • Elevador personal Genie AWP-30S de 12 m altura, 12 tarimes d'alçada regulable 1x2 m.
 • Generador elèctric propi

EL TEATRE D'ARTÀ. CENTRE DE DINAMITZACIÓ CULTURAL

La fundació Teatre Municipal d'Arta és l'entitat creada per agilitzar i garantir la participació ciutadana en el seu funcionament, que segueix tres linies de treball:

 • Espai de dinamització social al servei de las entitats ciutadanes i de les necessitats de la població.
 • La formació permanent, treballant amb els centres educatius i a partir de l'oferta pròpia d'activitats de caire formatiu.
 • La programació estable d'espectacles, que ha de tenir unes característiques principals:
  • L'atenció especial a la producció local i al resultat de l'activitat formativa (Mostra escolar, tallers per a joves, etc.).
  • La combinació de la feina aficionada i exigent amb el treball professional de qualitat artística.
  • La definició de la llengua catalana con a vehicle de comunicació propi i identificador, i d'altres llengües com a signe d'obertura al món i als artistes estimuladors de creativitat.
  • La presentació d'una oferta de teatre, música, dansa i cinema.

© 2001 Teate d'Artà. Tots els drets reservats.